LAATSTE NIEUWS

Vandaag is er een bespreking geweest via Zoom met de Gemeente waarin we hebben besproken of we in dit Corona jaar kunnen doorgaan met ons evenement of niet.

 

Alle argumenten overwegend zijn we samen met de gemeente tot de beslissing gekomen dat we het een jaar uitstellen tot oktober 2021 – 7, 8, 9, 10 oktober 2021.

 

Het was ook voor de Gemeente duidelijk dat er teveel onzekerheden zijn. We hebben aangevoerd dat  gezondheid op de eerste plaats staat bij ons en dat bovendien er een groot aantal mensen het een risico vinden om te vliegen en/of in grote getale bijeen te zijn op een plein.

 

De organisatie heeft lang gewacht met het nemen van een besluit maar ziet geen andere mogelijkheid dan het evenement op te schuiven. 

 

De lopers die al hebben ingeschreven, tot en met vandaag, 8 juni 2020, kunnen hun deelname bewijzen gebruiken voor het event in 2021 dat gaat plaatsvinden van 7 t/m 10 october. Mocht men niet kunnen/willen dan zijn deze inschrijvingen ook geldig voor het jaar daarop in 2022. De inschrijvingen blijven dus geldig, doch zijn maar 1x te gebruiken in 2021 of 2022. Vanaf 1 juli a.s. is het niet meer mogelijk om speciale verzoeken tot teruggave te plaatsen. Alle tickets zijn automatisch doorgeschoven naar het 10e event welke plaats vindt van 7 – 10 oktober 2021.

 

Het goede nieuws is dat vanaf nu al ingeschreven kan worden voor 2021 en niet pas vanaf januari 2021 zoals gewoonlijk.

Dit ook gezien  de te verwachten grote belangstelling voor onze dan 10e editie. Het is belangrijk om te weten dat we een limiet aanhouden van maximaal 3.500 mensen. Volgend jaar vieren we met een geweldig feest als omlijsting, samen de 10e editie.

 

 

Met vriendelijke groet,

Hans Wohl – Voorzitter M4DW