Wat een goed nieuws. De zon schijnt geel over Spanje, en er kan weer gereisd worden.

Aarzelt u daarom niet en boek voor Marbella 4Days Walking want ondanks de positieve ontwikkeling zijn we toch beperkt in het aantal deelnemers, we mogen maximaal 2.000 personen ontvangen.

 

Gelukkig hebben we nog genoeg plaatsen vrij dus is er nog geen reden om het niet te doen. Ook de vliegtuigmaatschappijen zijn weer volop bezig en op onze website kunt u pakketreizen boeken bij OAD en Jago, dus of u nu individueel boekt of via een reisbureau, in Marbella wordt het weer genieten.

Wel zal ons evenement dit jaar wat regels kennen zoals het tonen van uw volledige vaccinatie pas, een negatieve PCR test die niet ouder mag zijn dan 72 uur en/of een antigeentest die niet ouder dan 48 uur mag zijn.

Ondanks de groeiende besmettingen in Nederland en Spanje verwachten wij een duidelijke verbetering tegen de tijd dat ons evenement in oktober van start gaat. Degenen die gevaccineerd zijn bedragen in beide landen nu ca. 50% en tegen september wordt ervan uitgegaan dat minstens 70% gevaccineerd zal zijn.

M4DW vindt gewoon plaats en we maken er iets moois van, want met een vaccinatiepas, negatieve PCR test of antigeentest kunt u veilig lopen en zorgen wij voor alle nodige veiligheidsmaatregelen welke vereist worden tezijnertijd door de Junta de Andalusía.

Schrijf in op www.marbella4dayswalking .com