De leerlingen van het CEIP Miguel Hernández uit San Pedro de Alcántara zullen op vrijdag 13 oktober meedoen aan de speciale M4DW kinderdag. Het is het derde jaar dat de organisatie een school uitnodigt om met hun leerlingen een route van 6 kilometer te lopen. De kinderen zullen om 10 uur onder begeleiding van live muziek vertrekken vanaf Las Terrazas del Puerto Deportivo en om ongeveer dezelfde tijd terug komen als de volwassen wandelaars zodat ze samen kunnen feestvieren.

 “Wandelen is niet alleen goed voor de gezondheid, het is ook een activiteit die je uitstekend met meerdere mensen kunt doen. Dat is precies wat tijdens de vierdaagse gebeurt, een gezonde manier van plezier die je samen met wandelaars uit vele landen deelt. Aangezien je niet vroeg genoeg kunt beginnen hebben we besloten ook dit jaar weer een speciale dag voor een school uit de regio Marbella te organiseren” aldus Hans Wohl.

“Eén van de moeders van onze leerlingen stelde ons voor om mee te doen met de kinderdag. We namen contact op met de organisatie en hebben de samenwerking geregeld” vertelt Magdalena Morales, directeur van het CEIP Miguel Hernández. “Op onze school zitten bijna 800 leerlingen uit diverse landen. We doen veel activiteiten die de samenwerking tussen leerlingen bevorderen en de deelname aan de vierdaagse hoort daar zeker bij. De leerlingen van de vierde tot en met de zesde klas zullen meedoen dit jaar.”

4 antwoorden

Reacties zijn gesloten.