logo-friends

 

Vrienden van Marbella 4Days Walking
Marbella 4Days Walking heeft een groep speciale vrienden. Als lid van deze vriendenclub steunt u, als bedrijf of particulier, het wandelevenement. Door de bijdragen van vele vrienden kunnen we bepaalde onderdelen van het evenement mogelijk maken zoals bijvoorbeeld extra muziekoptredens.  Maar uw steun is meer dan financieel. Een grote vriendenvereniging laat zien dat menigeen M4DW een warm hart toedraagt.

Vriend zijn heeft voordelen
Als Vriend steunt u M4DW. U geeft niet alleen u krijgt er ook wat voor terug.
• u ontvangt een uitnodiging voor twee personen voor de officiële openingsreceptie van M4DW
• een deelnamebewijs (overdraagbaar) voor vier dagen M4DW
• naamsvermelding in de informatiegids voor de wandelaars en op de sociale media
• een uniek M4DW speldje

De kosten voor het lidmaatschap zijn 100€ (incl. IVA) per jaar.

Wat gebeurt er met uw bijdrage?
Marbella 4Days Walking is een groots wandelevenement dat mogelijk gemaakt wordt door de inzet van vele vrijwilligers, instanties, sponsoren en bedrijven. Iedereen die hier met hart en ziel aan meewerkt wil graag dat het elk jaar nog leuker en beter wordt zonder daarvoor de prijzen te verhogen. De bijdragen die via de Vrienden van M4DW binnenkomen worden gebruikt voor het betalen van specifieke onderdelen van het evenement en zo zal dat ook vermeld worden. In 2015 hopen we de kosten voor de watervoorziening op de route op deze manier te kunnen financieren.

Vriend worden is eenvoudig
U kunt zich aanmelden als vriend van Marbella 4Days Walking door onderstaand formulier in te vullen of een mail te sturen naar info@marbella4dayswalking.com met daarin uw naam, adres en uw geboortedatum. U ontvangt dan van ons de betalingsgegevens.