Eline en Rens Zwanenburg

 

Toen Rens Zwanenburg in 2013 voor het eerst meeliep met M4DW was hij meteen enthousiast. Sindsdien loopt hij elk jaar mee en besloot dat het evenement uitermate geschikt was om zijn bedrijfsactiviteiten in Spanje verder onder de aandacht te brengen.

Rens is directeur van Inter-Che-M B.V. (dat in 2015 haar 50-jarig jubileum heeft gevierd) & Inter-GreeN B.V. Inter-Che-M zamelt gevaarlijke stoffen in in Nederland, België, Duitsland en Engeland.

Met Inter-GreeN zetten we verfproducten in de markt die (grotendeels) gemaakt zijn van grondstoffen die, via een innovatief recycle proces, herwonnen zijn uit ingezamelde verfresten. De focus is o.a. gericht op onze lijn muurverven, voor zowel binnen- als buiten. Het unieke van deze verf is dat zij geproduceerd is uit teruggewonnen verfresten, gecombineerd met zuivere duurzame grondstoffen. Naast onze lijn muurverven, beschikken we tevens over een breed assortiment van industriële lakken en coatings, welke geproduceerd zijn uit ingezameld materiaal van gerenommeerde verffabrikanten die wij vervolgens opwerken tot nieuw bruikbaar materiaal. Ondanks het feit dat onze muurverven en lakken uit herwonnen materialen bestaan zijn onze producten van hoogwaardige kwaliteit

Op de Spaanse markt is Pinturas Sostenibles España S.L. al sinds enkele jaren succesvol actief als dealers van Inter-GreeN BV om het unieke en duurzame onderhoudsconcept onder de aandacht te brengen.

Tijdens M4DW hopen we op het plein of tijdens de route tegen te komen!

Speciaal voor de deelnemers van m4dw hebben we een actie. Als u nu via onze webshop verf bestelt krijgt u van ons 20% korting.

Kijk snel ophttp://inter-green.eu/verfshop-online-voor-hoogwaardige-en-duurzame-verf/

Gebruik de kortingscode M4DW