Toen Rens Zwanenburg in 2013 voor het eerst meeliep met M4DW was hij meteen enthousiast. Sindsdien loopt hij elk jaar mee en besloot dat het evenement uitermate geschikt was om zijn bedrijfsactiviteiten in Spanje verder onder de aandacht te brengen.

Rens is directeur van Inter-Che-M B.V. (dat in 2015 haar 50-jarig jubileum heeft gevierd) & Inter-GreeN B.V. Inter-Che-M zamelt gevaarlijke stoffen in in Nederland, België, Duitsland en Engeland. Met Inter-GreeN Paint leveren wij kwaliteitsverf met een duurzaam karakter. Wij ontwikkelen en produceren hoogwaardige verfsystemen in onze eigen fabriek. Restverf wordt gebruikt in combinatie met zuivere grondstoffen voor de ontwikkeling van nieuwe verf. Wij benaderen de markt met producten voor de toekomst. Alle producten zijn via de hoogst mogelijke duurzame standaard geproduceerd. Onze doelstelling vertaalt zich namelijk in zowel duurzame productieprocessen als het ontwikkelen van duurzame verfproducten waarvan te allen tijde, door onze interne kwaliteitscontroles de kwaliteit gewaarborgd blijft. Daarnaast beschikken onze bedrijven over alle benodigde certificaten, zoals ISO 9000 en 14001, VCA etc.

Op de Spaanse markt zijn Pintor Come Soon en Pinturas Sostenibles España S.L. al sinds enkele jaren succesvol actief als dealers van Inter-GreeN BV om het unieke en duurzame onderhoudsconcept onder de aandacht te brengen.

Tijdens M4DW staan we met een tent op het start- en finishplein dus we hopen u daar, of tijdens de route tegen te komen!

Speciaal voor de deelnemers van m4dw hebben we een actie. Als u nu via onze webshop verf bestelt krijgt u van ons 25% korting.

Kijk snel op: http://inter-green.eu/verfshop-online-voor-hoogwaardige-en-duurzame-verf/

Gebruik de kortingscode M4DW