Sinds 2016 worden volgens een IVV / IML-samenwerking drie evenementen per jaar van elke vereniging, de IML en de IVV, geselecteerd voor het zogenaamde gemeenschappelijke IVV / IML Cup-Program.

Onze organisatie heeft het aanbod gekregen om  Marbella 4 Daagse als het derde IVV/IML evenement in 2020 te organiseren, hoewel ons lidmaatschap van IML nog steeds in behandeling is en in 2020 zal worden beslist.

We zijn zeer vereerd door dit aanbod en hebben dit met genoegen geaccepteerd, we hopen volgend jaar van 8 tot en met 11 oktober veel internationale IVV / IML deelnemers te begroeten in Marbella.

 

 

 

 

 

 

 

 

IML-wandelaars kunnen deelnemen aan Marbella 4 Daagse 2020 – gehouden van 8 – 11 oktober 2020 – en ontvangen de IVV / IML Cup-stempel in het bijbehorende boekje en ontvangen ook een stempel in het normale IML-paspoort.

 

Deelnemers die deelnemen aan het IVV/IML Cup-Program moeten minimaal 20 km lopen (kinderen en mensen ouder dan 70 slechts 10 km) elke 4 dagen van het evenement. De stempel wordt alleen op de laatste dag van het evenement gegeven. Omdat ons evenement een evenement van 4 dagen is, moeten de deelnemers aan de IVV / IML-beker 4 dagen van elk 20 km lopen om de stempel te ontvangen. Dit geldt niet voor de normale IVV-stempel, die zoals gewoonlijk dagelijks kan worden uitgegeven.

 

Tijdens de inschrijving die geopend wordt op 1 januari 2020 via onze website www.marbella4dayswalking.com kun je tijdens de registratie aangeven dat je IML lid bent.

 

IML Walking Association : https://www.facebook.com/imlwalkingassociation/  

Website IML

IVV Internationaler Volkssport Verband : https://www.facebook.com/groups/119171548419/

Website IVV