Sinds 2016 worden volgens een IVV / IML-samenwerking drie evenementen per jaar van elke vereniging, de IML en de IVV, geselecteerd voor het zogenaamde gemeenschappelijke IVV / IML Cup-Program.

Onze organisatie heeft het aanbod gekregen om  Marbella 4 Daagse als het derde IVV/IML evenement in 2021 te organiseren.

We zijn zeer vereerd door dit aanbod en hebben dit met genoegen geaccepteerd, we hopen volgend jaar van 7 tot en met 10 oktober veel internationale IVV / IML deelnemers te begroeten in Marbella.

 

 

 

 

 

 

 

 

IML-wandelaars kunnen deelnemen aan Marbella 4 Daagse 2021 – gehouden van 7 – 10 oktober 2021 – en ontvangen de IVV / IML Cup-stempel in het bijbehorende boekje en ontvangen ook een stempel in het normale IML-paspoort.

 

Deelnemers die deelnemen aan het IVV/IML Cup-Program moeten minimaal 20 km lopen (kinderen en mensen ouder dan 70 slechts 10 km) elke 4 dagen van het evenement. De stempel wordt alleen op de laatste dag van het evenement gegeven. Omdat ons evenement een evenement van 4 dagen is, moeten de deelnemers die aan het IVV / IML Cup-Program deelnemen, 4 dagen van elk 20 km lopen om de stempel te ontvangen. Dit geldt niet voor de normale IVV-stempel, die zoals gewoonlijk dagelijks kan worden uitgegeven.

 

Tijdens de inschrijving via onze website www.marbella4dayswalking.com kun je tijdens de registratie aangeven dat je IML lid bent.

 

IML Walking Association: https://www.facebook.com/imlwalkingassociation/  

Website IML

IVV Internationaler Volkssport Verband : https://www.facebook.com/groups/119171548419/

Website IVV