Marbella 4Days Walking biedt wandelaars dit jaar een nieuwe service: de M4DW Experience. Het is een uitnodiging om de deelname aan de vierdaagse te combineren met een vakantie om de rijkdom die Andalusië biedt te ontdekken. Wandelorganisaties over de hele wereld zullen diverse artikelen ontvangen die geschreven zijn door journalisten die in de provincie Málaga wonen.

Dit jaar vindt van 13 tot 16 oktober de zesde editie van de vierdaagse van Marbella plaats. Ongeveer 70% van de deelnemers komt uit het buitenland, voornamelijk Europese landen, en andere delen van Spanje. Wetende dat mensen uit bijvoorbeeld Australië of de Verenigde Staten niet voor 4 dagen wandelen naar Marbella zullen komen heeft de organisatie besloten hen iets extra’s te bieden. Op de website staan diverse suggesties om een uitgebreide vakantie te plannen, ofwel door een rondreis door Spanje te maken of door dagtripjes vanuit Marbella te maken. Drie journalisten schrijven een artikel over de plaatsen die de vakantiegangers volgens hen moeten bezoeken. Om het de bezoekers makkelijk te maken is er een speciale M4DW coach aangesteld. Zij geeft antwoorden op vragen over de leukste plekken om te bezoeken, waar entreebewijzen te krijgen, waar men kan surfen, wandelen en fietsen of welke gerechten men moet proberen tijdens een bezoek aan één van de dorpen in het binnenland.

De informatie over Marbella 4Days Walking en de M4DW Experience wordt via de International Marching League verstuurd naar wandelorganisaties wereldwijd. Elke keer dat er een nieuw artikel uitkomt wordt er een nieuwe mailing verstuurd. Alle informatie over M4DW is te vinden op https://marbella4dayswalking.com/experience

1 antwoord

Reacties zijn gesloten.