GOED NIEUWS! 🙂
We hebben goed nieuws te vermelden en dat betreft een gratis verzekering indien een toerist Covid 19 oploopt in ANDALUSIË. Uiteraard hopen wij dat niemand deze verzekering nodig gaat hebben!
Deze verzekering geldt voor iedere reiziger die, onverhoopt, Corona oploopt in Andalusië ongeacht het vervoermiddel waarmee zij in Andalusië aankomen en ongeacht de leeftijd.
 
Deze verzekering is gesloten bij de Franse firma Europ Assistance S.A. en houdt in dat men is gedekt voor 4.000 euro voor medische, chirurgische, farmaceutische kosten in verband met Covid en met een eigen risico van 100 euro.
Als het verblijf vanwege quarantaine moet worden verlengd dekt de verzekering kosten tot 5.000 euro tot een maximum van 15 dagen zowel voor geinfecteerde als het reisgezelschap. Daarbij kunnen nog de repatriëringskosten bij opgeteld worden wanneer dit om gezondheidsredenen of vanwege overlijden noodzakelijk is.
Mochten toeristen verplicht worden in quarantaine te gaan nadat ze in contact zijn geweest met een met Covid-19 besmet persoon dan is via de verzekering ook de accommodatie en kosten van levensonderhoud vergoed.
 
Deze verzekering geldt alleen voor reizigers uit alle delen van de wereld die uitsluitend naar Andalusië komen.
Aangezien deze dekking meestal niet meeloopt in verzekeringen vanuit Nederland is dit heel goed nieuws voor alle lopers, wel een hele geruststelling maar laten we hopen dat het niet nodig moet zijn.
 

LAATSTE NIEUWS

Vandaag is er een bespreking geweest via Zoom met de Gemeente waarin we hebben besproken of we in dit Corona jaar kunnen doorgaan met ons evenement of niet.

 

Alle argumenten overwegend zijn we samen met de gemeente tot de beslissing gekomen dat we het een jaar uitstellen tot oktober 2021 – 7, 8, 9, 10 oktober 2021.

 

Het was ook voor de Gemeente duidelijk dat er teveel onzekerheden zijn. We hebben aangevoerd dat  gezondheid op de eerste plaats staat bij ons en dat bovendien er een groot aantal mensen het een risico vinden om te vliegen en/of in grote getale bijeen te zijn op een plein.

 

De organisatie heeft lang gewacht met het nemen van een besluit maar ziet geen andere mogelijkheid dan het evenement op te schuiven. 

 

De lopers die al hebben ingeschreven, tot en met vandaag, 8 juni 2020, kunnen hun deelname bewijzen gebruiken voor het event in 2021 dat gaat plaatsvinden van 7 t/m 10 october. Mocht men niet kunnen/willen dan zijn deze inschrijvingen ook geldig voor het jaar daarop in 2022. De inschrijvingen blijven dus geldig, doch zijn maar 1x te gebruiken in 2021 of 2022. Vanaf 1 juli a.s. is het niet meer mogelijk om speciale verzoeken tot teruggave te plaatsen. Alle tickets zijn automatisch doorgeschoven naar het 10e event welke plaats vindt van 7 – 10 oktober 2021.

 

Het goede nieuws is dat vanaf nu al ingeschreven kan worden voor 2021 en niet pas vanaf januari 2021 zoals gewoonlijk.

Dit ook gezien  de te verwachten grote belangstelling voor onze dan 10e editie. Het is belangrijk om te weten dat we een limiet aanhouden van maximaal 3.500 mensen. Volgend jaar vieren we met een geweldig feest als omlijsting, samen de 10e editie.

 

 

Met vriendelijke groet,

Hans Wohl – Voorzitter M4DW

Marbella 4-daagse 2021 

Goede Doelen aanwezig tijdens ons jubileum event!

Cudeca

Deze week hebben Hans & Clarie met Esther van Cudeca gesproken.

Cudeca is ook dit jaar één van de twee goede doelen. Lopers die inschrijven kunnen een donatie doen en gedurende de Marbella4dayswalking staat Cudeca in een tent op het plein.

Cudeca is een hospice met 9 kamers voor kankerpatiënten en chronisch zieken. Elke dag zijn er 1.000 mensen inclusief artsen onderweg naar zieken die thuis willen blijven. Bovendien maakt het niet uit wie of wat je bent. Het is voor iedereen gratis.

Cudeca kan blijven bestaan door o. a. donaties, opbrengsten charity shops etc. https://www.cudeca.org/

Sinds 2016 worden volgens een IVV / IML-samenwerking drie evenementen per jaar van elke vereniging, de IML en de IVV, geselecteerd voor het zogenaamde gemeenschappelijke IVV / IML Cup-Program.

Onze organisatie heeft het aanbod gekregen om  Marbella 4 Daagse als het derde IVV/IML evenement in 2021 te organiseren.

We zijn zeer vereerd door dit aanbod en hebben dit met genoegen geaccepteerd, we hopen volgend jaar van 7 tot en met 10 oktober veel internationale IVV / IML deelnemers te begroeten in Marbella.

 

 

 

 

 

 

 

 

IML-wandelaars kunnen deelnemen aan Marbella 4 Daagse 2021 – gehouden van 7 – 10 oktober 2021 – en ontvangen de IVV / IML Cup-stempel in het bijbehorende boekje en ontvangen ook een stempel in het normale IML-paspoort.

 

Deelnemers die deelnemen aan het IVV/IML Cup-Program moeten minimaal 20 km lopen (kinderen en mensen ouder dan 70 slechts 10 km) elke 4 dagen van het evenement. De stempel wordt alleen op de laatste dag van het evenement gegeven. Omdat ons evenement een evenement van 4 dagen is, moeten de deelnemers die aan het IVV / IML Cup-Program deelnemen, 4 dagen van elk 20 km lopen om de stempel te ontvangen. Dit geldt niet voor de normale IVV-stempel, die zoals gewoonlijk dagelijks kan worden uitgegeven.

 

Tijdens de inschrijving via onze website www.marbella4dayswalking.com kun je tijdens de registratie aangeven dat je IML lid bent.

 

IML Walking Association: https://www.facebook.com/imlwalkingassociation/  

Website IML

IVV Internationaler Volkssport Verband : https://www.facebook.com/groups/119171548419/

Website IVV

 

Op de M4DW Media pagina staan veel foto’s en diverse video’s van het 2019 evenement. Geniet nog even na met deze beelden.

 

Day 4

Het is nu al mogelijk om in te schrijven voor de 10e editie van de Marbella 4 Daagse die gehouden zal worden op 7 – 8 – 9 – 10 oktober 2021.
Op woensdag 6 oktober kun je met je deelnamebewijs je wandelaars-ID laten activeren op het M4DW plein – Plaza del Mar Marbella tussen 10.00 uur en 16.00 uur waar ’s avonds ook een spetterend openingsfeest zal worden georganiseerd.
Bezoek onze inschrijfpagina om in te schrijven.

Prijzen M4DW 2020
– online inschrijven 4 dagen : 63 euro
– online inschrijven 1 dag : 20 euro
– inschrijven tijdens het evenement op het M4DW plein voor 4 dagen : 68 euro
– inschrijven tijdens het evenement op het M4DW plein per dag : 25 euro

Lago de Tortugas

 

 

Zonder onze sponsoren en partners zou het onmogelijk zijn om de Marbella 4 Daagse te organiseren, daarom bedanken we alvast iedereen! Kijk op onze Sponsor en Partners pagina voor meer informatie en speciale aanbiedingen voor onze deelnemers.

 


Ook dit jaar is er op het M4DW plein een tent aanwezig waar je terecht kunt voor medische verzorging.

We hebben diverse verzorgers onder leiding van Berlinda Fennis van Voethulp.nl waar je terecht kunt voor voetverzorging, preventief intapen en advies. Verder ook aanwezig is Frank gespecialiseerd in sportmassage en Carin die tevens zal masseren maar ook de warming-up zal verzorgen voor de wandelaars in de ochtenduren.

Nabij het plein staat een ambulance stand-by alsmede op de route en bij de controleposten zijn EHBO dozen beschikbaar.

Door WandelWol zijn diverse verzorgingsproducten beschikbaar gesteld die de verzorgers kunnen gebruiken voor de wandelaars.

 

 

 

We zijn ontzettend blij dat we twee bedrijven gevonden hebben die er samen met onze organisatie voor gaan zorgen dat geen 20.000 wegwerpflesjes aangeschaft gaan worden tijdens de Marbella 4 Daagse.

Rimesa Marbella zal de watertanks met gecertificeerd drinkwater gaan sponsoren en dankzij Techmate Amsterdam krijgen alle deelnemers van de Marbella 4 Daagse een mooie hervulbare bidon van 0,5 liter inhoud, tevens een leuk aandenken aan M4DW!

Bij de controleposten zullen de watertanks geplaatst worden waar je de bidon kunt vullen. Gemiddeld staan de controleposten op ongeveer 7 km afstand van elkaar, bij de 10 km route staat er ongeveer na 5 km een controlepost.

De bidons zullen verstrekt worden aan onze deelnemers tijdens de activatie van je deelname bij de administratie.

Ivm de drukte ’s ochtends op het plein adviseren we om de bidon alvast van ‘thuis’ gevuld mee te nemen voor vertrek.

Meer informatie over de partners:

www.techmate.amsterdam 
www.rimesa.es – https://www.facebook.com/Rimesa.es/