Marbella 4-daagse 2020 

Goede Doelen aanwezig tijdens ons jubileum event!

Cudeca

Deze week hebben Hans & Clarie met Esther van Cudeca gesproken.

Cudeca is ook dit jaar één van de twee goede doelen. Lopers die inschrijven kunnen een donatie doen en gedurende de Marbella4dayswalking staat Cudeca in een tent op het plein.

Cudeca is een hospice met 9 kamers voor kankerpatiënten en chronisch zieken. Elke dag zijn er 1.000 mensen inclusief artsen onderweg naar zieken die thuis willen blijven. Bovendien maakt het niet uit wie of wat je bent. Het is voor iedereen gratis.

Cudeca kan blijven bestaan door o. a. donaties, opbrengsten charity shops etc. https://www.cudeca.org/

Sinds 2016 worden volgens een IVV / IML-samenwerking drie evenementen per jaar van elke vereniging, de IML en de IVV, geselecteerd voor het zogenaamde gemeenschappelijke IVV / IML Cup-Program.

Onze organisatie heeft het aanbod gekregen om  Marbella 4 Daagse als het derde IVV/IML evenement in 2020 te organiseren.

We zijn zeer vereerd door dit aanbod en hebben dit met genoegen geaccepteerd, we hopen volgend jaar van 8 tot en met 11 oktober veel internationale IVV / IML deelnemers te begroeten in Marbella.

 

 

 

 

 

 

 

 

IML-wandelaars kunnen deelnemen aan Marbella 4 Daagse 2020 – gehouden van 8 – 11 oktober 2020 – en ontvangen de IVV / IML Cup-stempel in het bijbehorende boekje en ontvangen ook een stempel in het normale IML-paspoort.

 

Deelnemers die deelnemen aan het IVV/IML Cup-Program moeten minimaal 20 km lopen (kinderen en mensen ouder dan 70 slechts 10 km) elke 4 dagen van het evenement. De stempel wordt alleen op de laatste dag van het evenement gegeven. Omdat ons evenement een evenement van 4 dagen is, moeten de deelnemers die aan het IVV / IML Cup-Program deelnemen, 4 dagen van elk 20 km lopen om de stempel te ontvangen. Dit geldt niet voor de normale IVV-stempel, die zoals gewoonlijk dagelijks kan worden uitgegeven.

 

Tijdens de inschrijving die geopend wordt op 1 januari 2020 via onze website www.marbella4dayswalking.com kun je tijdens de registratie aangeven dat je IML lid bent.

 

IML Walking Association : https://www.facebook.com/imlwalkingassociation/  

Website IML

IVV Internationaler Volkssport Verband : https://www.facebook.com/groups/119171548419/

Website IVV

Op de M4DW Media pagina staan veel foto’s en diverse video’s van het 2019 evenement. Geniet nog even na met deze beelden.

 

Day 4

Vanaf 1 januari 2020 is het mogelijk in te schrijven voor de 10e editie van de Marbella 4 Daagse die gehouden zal worden op 8 – 9 – 10 – 11 oktober 2020.
Op woensdag 7 oktober kun je met je deelnamebewijs je wandelaars-ID laten activeren op het M4DW plein – Plaza del Mar Marbella tussen 10u en 16u waar ’s avonds ook een spetterend openingsfeest zal worden georganiseerd.
Bezoek onze inschrijfpagina om in te schrijven.

Prijzen M4DW 2020
– online inschrijven 4 dagen : 63 euro
– online inschrijven 1 dag : 20 euro
– inschrijven tijdens het evenement op het M4DW plein voor 4 dagen : 68 euro
– inschrijven tijdens het evenement op het M4DW plein per dag : 25 euro

Zonder onze sponsoren en partners zou het onmogelijk zijn om de Marbella 4 Daagse te organiseren, daarom bedanken we alvast iedereen! Kijk op onze Sponsor en Partners pagina voor meer informatie en speciale aanbiedingen voor onze deelnemers.

 


Ook dit jaar is er op het M4DW plein een tent aanwezig waar je terecht kunt voor medische verzorging.

We hebben diverse verzorgers onder leiding van Berlinda Fennis van Voethulp.nl waar je terecht kunt voor voetverzorging, preventief intapen en advies. Verder ook aanwezig is Frank gespecialiseerd in sportmassage en Carin die tevens zal masseren maar ook de warming-up zal verzorgen voor de wandelaars in de ochtenduren.

Nabij het plein staat een ambulance stand-by alsmede op de route en bij de controleposten zijn EHBO dozen beschikbaar.

Door WandelWol zijn diverse verzorgingsproducten beschikbaar gesteld die de verzorgers kunnen gebruiken voor de wandelaars.

 

 

 

We zijn ontzettend blij dat we twee bedrijven gevonden hebben die er samen met onze organisatie voor gaan zorgen dat geen 20.000 wegwerpflesjes aangeschaft gaan worden tijdens de Marbella 4 Daagse.

Rimesa Marbella zal de watertanks met gecertificeerd drinkwater gaan sponsoren en dankzij Techmate Amsterdam krijgen alle deelnemers van de Marbella 4 Daagse een mooie hervulbare bidon van 0,5 liter inhoud, tevens een leuk aandenken aan M4DW!

Bij de controleposten zullen de watertanks geplaatst worden waar je de bidon kunt vullen. Gemiddeld staan de controleposten op ongeveer 7 km afstand van elkaar, bij de 10 km route staat er ongeveer na 5 km een controlepost.

De bidons zullen verstrekt worden aan onze deelnemers tijdens de activatie van je deelname bij de administratie.

Ivm de drukte ’s ochtends op het plein adviseren we om de bidon alvast van ‘thuis’ gevuld mee te nemen voor vertrek.

Meer informatie over de partners:

www.techmate.amsterdam 
www.rimesa.es – https://www.facebook.com/Rimesa.es/

 

 

Ook dit jaar kun je volop genieten van live muziek en optredens van het DJ team MOOOV Events gedurende Marbella 4 Daagse. Iedere dag is er een gevarieerd programma op het M4DW plein en vele artiesten zullen ervoor zorgen dat niemand stil blijft zitten!

Kijk voor het volledige programma op onze Fiestas pagina

Op woensdagavond 16 oktober willen we iedereen uitnodiging om de feestelijke opening bij te wonen om 20:30u op Plaza del Mar. Na de formele inauguratie zullen de Swing Dixieland Band en het DJ team van MOOOV events optreden dus vergeet zeker niet je dansschoenen mee te nemen. Uiteraard is er ook een bar aanwezig op het plein voor een lekker drankje.

 

 

Marbella 4 Daagse wil graag bijdragen aan het beschermen van het milieu en we zullen daarom dit jaar geen duizenden wegwerpflesjes water aanschaffen.

We zijn in gesprek met een leverancier van watertanks – gecertificeerd schoon drinkwater – die op diverse punten op de routes zullen staan en waar deelnemers een waterfles kunnen bijvullen.

Dit scheelt duizenden wegwerpflesjes en tevens veel minder inspanning voor het verzamelen van afval!

Helaas zijn hervulbare flessen/bidons veel duurder in aanschaf dan de wegwerpflessen.

Daarom ons verzoek of er bedrijven zijn die mee willen werken om samen een bijdrage te leveren voor onze deelnemers én het milieu.

Een hervulbare fles/bidon kan in overleg voorzien worden van een bedrijfslogo indien gewenst en we hebben ook diverse andere promotie mogelijkheden voor een sponsor vóór en tijdens ons evenement.

Wil je samen met ons een bijdrage leveren voor het milieu tijdens de grootste 4 wandelvierdaagse van Spanje op 17-18-19-20 oktober 2019 met meer dan 2000 internationale wandelaars, neem dan contact op met Hans Wohl om de mogelijkheden te bespreken : info@marbella4dayswalking.com – telefoon +34639 084 869

#m4dw2019 #milieu #duurzaam #milieuvriendelijk #samenvoorgroen #fles#water #bidon