Foto en info Parque Arroyo de la Represa

Omdat wij gemerkt hebben dat er hier en daar wat misvattingen bestaan over onze nieuwe locatie willen wij u kennis laten maken met Parque Arroyo de la Represa.
De keuze voor deze locatie werd bepaald door het verbod van de Gemeente Marbella om evenementen, van welke aard dan ook, te houden op de oude locatie naar aanleiding van klachten van bewoners over geluidsoverlast.
De locatie ligt in een langgerekte strook die zich omhoog slingert van de weg bij de Alameda naar het historisch centrum.

Het is een lommerrijk plein te midden van een park met vijver, kleine schildpadjes, vogels en bloemen en op korte loopafstand van de Oude Stad via het authentieke kasteel naar de gezellige restaurantjes en barretjes aan de Calle Ancha en aan de andere kant het leuke Plaza Los Naranjos.
Door het park of via de historische centrum van Marbella is het eenvoudig om snel de boulevard te bereiken.

Op de start- en finishplaats worden de tenten in een rechthoek opgesteld met de catering aan het einde van de rechthoek tegenover een muziekkapel. Muziek en sfeer komen hierdoor beter tot hun recht naast een veel uitgebreidere keuze uit gerechten en snacks bij onze cateraar. Natuurlijk wordt het heerlijke biertje of wijntje voor de dorst na de wandeling niet vergeten!

In de ochtend zijn de bekende mannen van het bandje Mita y Mita weer aanwezig en hebben we een instructeur voor de warming up.
De beide bands, Blaasbalgen en Dutch Swingdixieland zorgen voor gezellige live muziek gedurende alle middagen. De aankomst op zondag bij de Via Gladiolo wordt weer opgeluisterd door onze DJ van SkyFly – Alexander.
Al met al kunnen we met vertrouwen het grote feest tegemoet zien zoals velen al gewend zijn van Marbella 4Days Walking, de grootste Wandelvierdaagse van Spanje.

Foto’s Diana Luchies ®M4DW

 

 

 

 

Bezoek de Caminito del Rey, speciale aanbieding

Bezoek de Caminito del Rey, de meest populaire toeristische attractie van Andalusië en ervaar de uitzonderlijke schoonheid van deze natuurlijke parel. Wandel op grote hoogte over houten paden langs 400 meter hoge rotswanden en geniet van de adembenemende uitzichten.

Speciaal voor de deelnemers aan de Marbella 4 Daagse heeft Sunshine Tours in samenwerking met de 4-daagse organisatie een bijzonder arrangement samengesteld: Een volledig verzorgde excursie naar de Caminito del Rey op de dinsdag ná de Marbella 4 Daagse, dinsdag 16 oktober. Dit geeft u de gelegenheid om een dagje bij te komen van de inspanningen van de 4-daagse.
Deze aanbieding is inclusief comfortabel vervoer per touringcar vanuit het centrum van Marbella, toegangskaarten voor de Caminito del Rey en Nederlandse reisleiding.

Meer info en boekingen : Sunshine Tours M4DW

M4DW bij de Nijmeegse Vierdaagse

Hans en Clarie Wohl waren uitgenodigd op de tribune van de Nijmeegse Vierdaagse tijdens de finish op vrijdag 20 juli j.l. 

Uiteraard zagen ze vele bekenden gezichten en hebben ze genoten van de fantastische sfeer. Proficiat aan alle deelnemers en de organisatie van de vierdaagse 2018!!

Hopelijk zien we veel wandelaars terug in oktober in Marbella #m4dw2018

Nog een video op YouTube

Routes 2018

De aangepast versies van de M4DW routes zijn beschikbaar via de Routespagina op deze website. Alle routes zijn aangepast vanwege onze nieuwe start- en finish locatie Parque Arroyo de la Represa.

Een andere grote wijziging is dat we de 20 km wandelaars op zondag de optie bieden om te kiezen uit 2 routes: 1 route van 20 kilometer exclusief het meer van Istán of 1 route van 26 kilometer inclusief het meer. Dit kunt u op de dag zelf beslissen en de gelopen afstand heeft geen invloed op de medailles.

In 2018 hebben we de routes gemaakt met Strava inclusief de gewijzigde start-en finish locatie Parque Arroyo de la Represa. Strava biedt een app voor mobiele telefoons waarin u onze routes kunt downloaden zodat u ze tijdens het evenement kunt gebruiken.  Ga hiervoor naar de website : www.strava.com of zoek binnen Play Store (voor android telefoons) of Apple Store (voor i-phones) naar Strava. We raden aan om dit voorafgaand aan het evenement te installeren. Het voordeel van deze app is dat u live de route kunt volgen via de gps op uw mobiele telefoon. 

De routes zijn ook beschikbaar in Google Maps.

 

Voorbeeld route Strava Dag 3 20km

Win een dinerbon!

Als een extra beloning naast een verdiende medaille willen wij dit jaar een verloting houden waarbij drie Diner bonnen zijn te winnen. Elk voor twee personen, die een jaar geldig blijven tot en met 20 oktober 2019. Hierdoor hoeven ze niet meteen te worden verzilverd.
M4DW zal een restaurant bepalen waar het goed toeven is, het eten erg lekker en de wijnen een fijne smaak hebben. Een avond heerlijk genieten van een all-in diner.
Jullie deelnemers nummer is straks ook je lotnummer en geldt uitsluitend voor de wandelaars die 4 dagen hebben gelopen.
Onder de dagwandelaars (1,2, of 3 dagen) zal een heerlijke fles champagne worden verloot.
De verloting vindt plaats op zondag 14 oktober om 16.00 uur in de cateringtent van Goyo op het M4DW plein. Bij afwezigheid van de winnaars houdt de desbetreffende winnaar zijn/haar prijs tegoed.

Fiets huren tijdens M4DW

Tijdens M4DW 2018 is het mogelijk om een fiets te huren. 

Huur van de fietsen kost 10 euro per dag.
De fietsen voor de periode woensdag tot en met zondag ( inleverdag ) kunnen op de start/finish locatie Parque Arroyo de la Represa worden afgehaald en afgerekend.
Deelnemers die fietsen willen huren met afwijkende data – langere periode – kunnen in overleg regelen dat de fietsen gratis bij hun hotel wordt afgeleverd.
Wil je een fiets huren, stuur dan een reserveringsmail naar info@marbella4dayswalking.com met je gegevens, de data wanneer je de fiets wilt huren en of het een dames-of herenfiets moet zijn.

 

Uw persoonlijke gegevens

In het kader van de privacy-wet en de kwaliteit van ons systeem biedt Marbella 4 Days Walking de mogelijkheid om uw persoonlijke gegevens in te zien en eventueel te corrigeren dan wel aan te vullen, zie de pagina Persoonlijke Gegevens op deze website. Om in te loggen dient te beschikken over uw deelnemersnummer en uw wachtwoord.

Indien u uw deelnemersnummer en/of wachtwoord niet meer weet, kunt u dat opvragen door een bericht te sturen naar participation@marbella4dayswalking.com 

Privacy

TRANSFERS

TRANSFER VAN LA CAñADA NAAR M4DW PLEIN

Picasso Transfers verzorgt transfers van en naar het vliegveld, taxidiensten en andere transfers.

Wij hebben overeenstemming bereikt met Picasso transfers waardoor de bereikbaarheid van de nieuwe locatie dure parkeer/garage kosten overbodig maakt.
Iedereen kan zijn auto kan deze parkeren op het grote parkeer terrein van het winkelcentrum buiten Marbella La Cañada.
Een shuttle bus staat gereed om iedereen voor 2,00 euro p.p. per rit te vervoeren naar de start- en finishlocatie Parque Arroyo de la Represa.

De rijtijden van de shuttle bussen zijn in de ochtend van 07.30 – 09.30 uur en in de namiddag
van 16.00 – 19.00 uur. Op woensdag 10 oktober (registratiedag) zijn er andere vertrektijden, hierover volgt nog meer informatie.

We zouden het op prijs stellen als jullie ons voorafgaand aan het evenement ons informeren of je gebruik zult maken van deze transfer dienst want dan kunnen we inschatten hoeveel bussen we moeten reserveren.  Stuur dan een mailtje naar 
info@marbella4dayswalking.com

U kunt via Picasso Transfers ook uw transfer van en naar het vliegveld regelen, stuur daarvoor een e-mail (kan in het Nederlands) naar info@picassotransfers.com of bel +34 663 834 957 (Nederlandse medewerkster)

 

website Picasso Transfers

 

 

 

M4DW privacyverklaring

Bewust of onbewust deelt u persoonsgegevens met ons. Wij vinden het van belang dat zorgvuldig wordt omgegaan met uw persoonsgegevens. Daarom hebben wij op onze website in dit statement voor u uiteengezet hoe wij met uw persoonsgegevens omgaan en welke rechten u heeft : Marbella 4 Daagse privacyverklaring

Heeft u vragen naar aanleiding van het lezen van dit statement, stel uw vraag dan gerust per e-mail aan: participation@marbella4dayswalking.com

 

IML Walking Association & M4DW

We zijn erg blij en trots dat we geaccepteerd zijn als kandidaat voor lidmaatschap van het IML!! 

IML Walking Association is een organisatie die wereldwijd wandelen promoot als zijnde een waardevolle en gezonde vorm van recreatie en het bevorderen van deelname van wandelingen in andere landen. Ze promoten internationale wandelevenementen van meerdere dagen die geen competitie doel hebben.

Leden van IML zullen in oktober ons evenement bezoeken en de resultaten worden geevalueerd door het IML bestuur in mei 2019.
We kijken uit naar deze nieuwe samenwerking!

Meer info : website IML

 

‘May walking bring us together’

 

Presentatie IML door Hans Wohl