Schrijf in voorafgaand aan het M4DW evenement

Als je nog niet hebt ingeschreven adviseren we dat online te doen voorafgaand aan M4DW, het activeren van je ID-chip gaat dan zo veel sneller dan wanneer je ter plekke ingeschreven moet worden, ook al loop je maar 1 dag mee. Je kunt online blijven inschrijven tot zondagmorgen 14 oktober. 

Prijs online 4 dagen : 50 euro
Prijs per dag : 15 euro
Prijs registratie terplekke : 55 euro

Als je online inschrijft, heb je ook de mogelijkheid je persoonlijke gegevens en je M4DW historie te controleren en aan te geven als er iets veranderd moet worden. 

 

Transfers

Picasso Transfers zullen de transfer van winkelcentrum La Cañada naar het M4DW plein (en vice versa) verzorgen. 
Parkeren bij La Cañada is gratis en voor slechts 2 euro per rit per persoon vervoeren zij u.

Ook op de registratiedag 10 oktober is het mogelijk gebruik te maken van deze transfer. De eerste shuttle op woensdag rijdt vanaf 09:15uur vanaf la Cañada tot 16:15u vertrek vanuit M4DW. Op alle wandeldagen*  vertrekt de eerste shuttle om 07:45 uur (er volgen uiteraard meer busjes daarna tot 09:15uur) en de laatste vertrekt om 17:15 uur.

*Hou er rekening mee dat het vertrek van de 20 kilometer alleen op donderdag 11 oktober om 09:15 uur is, de 30 km wandelaars kunnen vanaf 08:30 uur starten. Alle andere dagen start de 20 km vanaf 09:00u.

Opstappen bij la Cañada kunt u zoals op deze Google Maps kaart is aangegeven : vertrekpunt La Cañada Google Maps.

Picasso transfers kan ook uw transfer van en naar het vliegveld verzorgen. Neem hiervoor rechtstreeks contact met ze op via e-mail : info@picassotransfers.com of telefoon : 
+34 663 834 957 (NL gesproken)

 

 

M4DW fiestas

Ook tijdens de 8e editie van de Marbella 4 Daagse gaan de voetjes van de vloer!

We nodigen alle deelnemers samen met familie/vrienden uit voor de openingsavond op woensdag 10 oktober. De opening vindt plaats op de Plaza de la Iglesia vanaf 20:30 uur. DJ Alexander van SkyFly en de Blaasbalgen gaan er zeker voor zorgen dat niemand stil blijft zitten.

Gedurende de ochtend zorgt personal trainer Antonio iedere dag voor de warming-up gevolgd door Mitá Mitá. Vanaf het middaguur zullen afwisselend de Blaasbalgen en SwingDixie Land band spelen. Zij zullen ook op donderdagavond spelen op Plaza de la Iglesia.

Zaterdagavond wordt door de gemeente Marbella een geweldige avond verzorgd inclusief flamenco en prachtige spaanse muziek.

DJ Alexander zal aanwezig zijn op de Vía Gladiola (zondag) om de finish nog feestelijker te maken.

Vergeet dus je dansschoenen niet!

Combineer Google Maps met M4DW routes

Indien U Google Maps combineert met onze routes, dan:
– kunt U op uw mobiele telefoon zien hoever U bent op de route;
– kunt U aan anderen laten zien waar U bent (met uw toestemming);
– kunt U aan M4DW laten zien waar U bent. (met uw toestemming)

Wat heeft U daarvoor nodig:
– Mobiele telefoon met GPS;
– De app Google Maps, gratis te downloaden via Play Store voor Android en Apple Store voor Apples;
– Een Google account. Heeft U geen Google account dan kunt U er een maken.
– De namen of emailadressen van degenen die mogen zien waar U bent. 

Klik hier voor een uitgebreide instructie hoe u deze mogelijkheid kunt installeren op uw mobiele telefoon.

M4DW steunt goede doelen

Ook dit jaar steunt de Marbella 4 Daagse twee goeden doelen : Triple A en Cudeca.

Triple A is een non-profit organisatie die wordt gerund voornamelijk door vrijwilligers die zich inzetten voor de verlaten en misbruikte dieren aan de Costa del Sol in het gebied rond Marbella en San Pedro Alcántara.

We verwelkomen Cudeca als tweede goede doel! 
Cudeca is ook aanwezig tijdens het evenement om meer te vertellen over hun (gratis) werk voor terminale kankerpatiënten en meer geld in te zamelen. Cudeca levert niet alleen gespecialiseerde zorg aan kankerpatiënten maar ook aan andere terminale patiënten  en fungeert als klankbord voor de betrokken families.

Op het moment van inschrijven via internet kunnen deelnemers een donatie doen aan Cudeca of Triple A (opvang van dieren). Voor elke vijf euro die gedoneerd wordt doet M4DW er een euro bij en maakt het totaalbedrag over naar de liefdadigheidsinstellingen.

Beide organisaties krijgen tijdens het evenement gratis een tent ter beschikking om meer bekendheid te krijgen voor hun werkzaamheden en producten te verkopen.

#m4dw2018 #goededoelen

 

Foto en info Parque Arroyo de la Represa

Omdat wij gemerkt hebben dat er hier en daar wat misvattingen bestaan over onze nieuwe locatie willen wij u kennis laten maken met Parque Arroyo de la Represa.
De keuze voor deze locatie werd bepaald door het verbod van de Gemeente Marbella om evenementen, van welke aard dan ook, te houden op de oude locatie naar aanleiding van klachten van bewoners over geluidsoverlast.
De locatie ligt in een langgerekte strook die zich omhoog slingert van de weg bij de Alameda naar het historisch centrum.

Het is een lommerrijk plein te midden van een park met vijver, kleine schildpadjes, vogels en bloemen en op korte loopafstand van de Oude Stad via het authentieke kasteel naar de gezellige restaurantjes en barretjes aan de Calle Ancha en aan de andere kant het leuke Plaza Los Naranjos.
Door het park of via de historische centrum van Marbella is het eenvoudig om snel de boulevard te bereiken.

Op de start- en finishplaats worden de tenten in een rechthoek opgesteld met de catering aan het einde van de rechthoek tegenover een muziekkapel. Muziek en sfeer komen hierdoor beter tot hun recht naast een veel uitgebreidere keuze uit gerechten en snacks bij onze cateraar. Natuurlijk wordt het heerlijke biertje of wijntje voor de dorst na de wandeling niet vergeten!

In de ochtend zijn de bekende mannen van het bandje Mita y Mita weer aanwezig en hebben we een instructeur voor de warming up.
De beide bands, Blaasbalgen en Dutch Swingdixieland zorgen voor gezellige live muziek gedurende alle middagen. De aankomst op zondag bij de Via Gladiolo wordt weer opgeluisterd door onze DJ van SkyFly – Alexander.
Al met al kunnen we met vertrouwen het grote feest tegemoet zien zoals velen al gewend zijn van Marbella 4Days Walking, de grootste Wandelvierdaagse van Spanje.

Foto’s Diana Luchies ®M4DW

 

 

 

 

M4DW bij de Nijmeegse Vierdaagse

Hans en Clarie Wohl waren uitgenodigd op de tribune van de Nijmeegse Vierdaagse tijdens de finish op vrijdag 20 juli j.l. 

Uiteraard zagen ze vele bekenden gezichten en hebben ze genoten van de fantastische sfeer. Proficiat aan alle deelnemers en de organisatie van de vierdaagse 2018!!

Hopelijk zien we veel wandelaars terug in oktober in Marbella #m4dw2018

Nog een video op YouTube

Routes 2018

De aangepast versies van de M4DW routes zijn beschikbaar via de Routespagina op deze website. Alle routes zijn aangepast vanwege onze nieuwe start- en finish locatie Parque Arroyo de la Represa.

Een andere grote wijziging is dat we de 20 km wandelaars op zondag de optie bieden om te kiezen uit 2 routes: 1 route van 20 kilometer exclusief het meer van Istán of 1 route van 26 kilometer inclusief het meer. Dit kunt u op de dag zelf beslissen en de gelopen afstand heeft geen invloed op de medailles.

In 2018 hebben we de routes gemaakt met Strava inclusief de gewijzigde start-en finish locatie Parque Arroyo de la Represa. Strava biedt een app voor mobiele telefoons waarin u onze routes kunt downloaden zodat u ze tijdens het evenement kunt gebruiken.  Ga hiervoor naar de website : www.strava.com of zoek binnen Play Store (voor android telefoons) of Apple Store (voor i-phones) naar Strava. We raden aan om dit voorafgaand aan het evenement te installeren. Het voordeel van deze app is dat u live de route kunt volgen via de gps op uw mobiele telefoon. 

De routes zijn ook beschikbaar in Google Maps.

 

Voorbeeld route Strava Dag 3 20km

Win een dinerbon!

Als een extra beloning naast een verdiende medaille willen wij dit jaar een verloting houden waarbij drie Diner bonnen zijn te winnen. Elk voor twee personen, die een jaar geldig blijven tot en met 20 oktober 2019. Hierdoor hoeven ze niet meteen te worden verzilverd.
M4DW zal een restaurant bepalen waar het goed toeven is, het eten erg lekker en de wijnen een fijne smaak hebben. Een avond heerlijk genieten van een all-in diner.
Jullie deelnemers nummer is straks ook je lotnummer en geldt uitsluitend voor de wandelaars die 4 dagen hebben gelopen.
Onder de dagwandelaars (1,2, of 3 dagen) zal een heerlijke fles champagne worden verloot.
De verloting vindt plaats op zondag 14 oktober om 16.00 uur in de cateringtent van Goyo op het M4DW plein. Bij afwezigheid van de winnaars houdt de desbetreffende winnaar zijn/haar prijs tegoed.

Fiets huren tijdens M4DW

Tijdens M4DW 2018 is het mogelijk om een fiets te huren. 

Huur van de fietsen kost 10 euro per dag.
De fietsen voor de periode woensdag tot en met zondag ( inleverdag ) kunnen op de start/finish locatie Parque Arroyo de la Represa worden afgehaald en afgerekend.
Deelnemers die fietsen willen huren met afwijkende data – langere periode – kunnen in overleg regelen dat de fietsen gratis bij hun hotel wordt afgeleverd.
Wil je een fiets huren, stuur dan een reserveringsmail naar info@marbella4dayswalking.com met je gegevens, de data wanneer je de fiets wilt huren en of het een dames-of herenfiets moet zijn.