Wandelaars kunnen kiezen voor de route van 10, 20 of 30 kilometer. Het is ook mogelijk om minder dan 4 dagen mee te lopen.

De start en finish is elke dag vanaf  Plaza del Mar :

  • 30 kilometer wandelaars kunnen starten vanaf 08:30u tot 09:30u
  • 20 kilometer wandelaars kunnen starten vanaf 09:00u tot 09:30u
  • 10 kilometer wandelaars kunnen starten vanaf 10:00u tot 10:30u

Alle wandelaars moeten vóór 16:30u finishen.

Op zondag 20 oktober 2019 gaat het laatste deel van de route over de Via Gladiolo terug naar Plaza del Mar. Deelnemers die alle 4 dagen hebben meegelopen en tijdig zijn gefinished iedere dag ontvangen daar een medaille.

In 2019 hebben we de routes gemaakt met Strava inclusief de gewijzigde start-en finish locatie Plaza del Mar 

Strava biedt een app voor mobiele telefoons waarin je onze routes kunt downloaden zodat je ze tijdens het evenement kunt gebruiken.  Ga hiervoor naar de website : www.strava.com of zoek binnen Play Store (voor android telefoons) of Apple Store (voor i-phones) naar Strava. We raden aan om dit voorafgaand aan het evenement te installeren. Het voordeel van deze app is dat je live de route kunt volgen via de gps op je mobiele telefoon. 

De routes zijn ook beschikbaar in Google Maps.

Ook bieden we een nieuwe optie, combineer uw Google Maps met onze routes. Dan kun je live zien hoe ver je op onze route bent, anderen kunnen – met jouw toestemming – je volgen op de route. Klik hier voor informatie hoe je dit kunt installeren op je mobiele telefoon.

Sponsors