Wijziging locatie M4DW : Parque Arroyo de la Represa

Een jarenlang gekoesterde wens van Marbella 4Days Walking om een top locatie te hebben voor ons sportieve evenement is in vervulling gegaan. Met trots kunnen we melden, dat onze onderhandelingen met de gemeente hebben geleid tot de toezegging van een vaste plaats voor de komende jaren: Parque Arroyo de la Represa

Eerder hadden we aangekondigd dat we zouden verhuizen naar Parque de la Constitución maar in de praktijk blijkt deze locatie niet geschikt voor ons evenement.

Op deze nieuwe locatie zijn alle gewenste voorzieningen aanwezig, het is gunstig gelegen ten opzichte van het historisch centrum van Marbella en op loopafstand van de Boulevard.
De indeling van de locatie vindt komende weken plaats, wij zijn ervan overtuigd dat het een geweldig feest wordt in oktober.

Komende dagen plaatsen we foto’s op Facebook en Instagram en krijgen de reeds ingeschreven deelnemers een e-mail met het nieuwe adres.

Ook komt er in onze gids, die eveneens vernieuwd gaat worden, een inlegvel met een plattegrond met een overzicht van restaurants in de oude binnenstad en een verwijzing naar het vertrouwde adres van Hestia, bolwerk voor een afterparty.

Deze 8e editie wordt weer mogelijk gemaakt door onze sponsoren, partners en vooral onze vrijwilligers die hard werken om er weer samen een geweldig feest van te maken in oktober!

 

Map Marbella
Parque Arroyo de la Represa

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.