INSCHRIJVEN 2022 Open voor 10 dagen, van 20 – 30 oktober, ter gelegenheid van de feestelijke 10e editie die gevierd is deze maand.

U kunt deelnamebewijzen kopen voor 1, 2, 3 of 4 dagen. U kunt uiteraard ook zelf kiezen of u 10, 20 of 30 km routes wilt lopen. Iedereen van elke leeftijd kan inschrijven voor de vrij nieuw toegevoegde 10 km route, behalve als u een IVV/IML* award wilt ontvangen.

U ontvangt per mail uw inschrijfbevestiging.

De prijs voor 4 dagen deelname is €63 indien u online inschrijft.  De prijs per losse wandeldag is €20 online.

Heeft u geen inschrijvingsbewijs ontvangen per e-mail? Check dan eerst in uw spam-folder.  Indien u vragen heeft over uw inschrijving neem dan contact op via email: KLIK hier. 

GOEDE DOELEN

In 2021 steunen wij twee goede doelen :

Cudeca – een hospice voor kankerpatienten en hun familie en

Cruz Roja – het Rode Kruis. Tijdens de inschrijving kunt u doneren voor onze goede doelen.

“Om het proces van sterven te veranderen in een proces van het leven. Hoewel we geen dagen aan het leven kunnen toevoegen, proberen we bij Cudeca de kwaliteit van dagen van dit leven toe te voegen door middel van onze “speciale zorg”.

U kunt hier een video bekijken van Cudeca: klik hier

________________________________________________________

 

* Wat betekent IVV/IML?

Sinds 2016 zijn volgens een IVV/IML-samenwerking drie evenementen per jaar van elke vereniging, de IML en de IVV, geselecteerd voor het zogenaamde gemeenschappelijke IVV/IML Cup-programma. Door IML is ons aangeboden om de 4Days Walking in Marbella te organiseren als het derde evenement in 2021.

Natuurlijk zijn we erg blij met dit aanbod dat we graag hebben aanvaard en we hopen dat veel IVV/IML-leden ons evenement in 2021 van 7 tot 10 oktober 2021 zullen bijwonen. IML-wandelaars kunnen Marbella 4 Days Walking 2021 bijwonen en ontvangen de IVV/IML Cup-stempel in het bijbehorende recordboek en ook in het normale IML-paspoort.

Deelnemers die deelnemen aan het IVV/IML Cup-programma moeten minimaal 20 km lopen om de 4 dagen van het evenement. (kinderen en mensen ouder dan 70 jaar kunnen ook kiezen voor 10 km per dag) De stempel wordt alleen op de laatste dag van het evenement gegeven. Omdat ons evenement een vierdaags evenement is, moeten de deelnemers aan de IVV/IML-beker 4 dagen van elk 20 km lopen om de stempel te ontvangen. Dit geldt niet voor de normale IVV-stempels, die zoals gewoonlijk dagelijks worden uitgegeven.

Tijdens de registratie via onze website www.marbella4dayswalking.com kunt u zich tijdens de procedure registreren dat u IVV IML-lid bent.

Website IML Walking Association &

IVV Internationaler Volkssport Verband

SPONSORS

INSCHRIJVEN

U kunt zich inschrijven voor het aantal dagen dat u zelf wilt. Online inschrijving voor 4 dagen kost €63 en voor minder dagen betaalt u €20 per dag bij online inschrijving.  U kunt kiezen uit 3 routes; 10, 20 of 30 kilometer per dag.